domingo, 29 de septiembre de 2013

Rellotges i més!

Finalment ja tenim álbum de fotos de rellotges!!!

Una de les idees que tenia era fer rellotges i ja estan aquí!!!
La Núria i la Mónica em van encendre la bombeta amb les diademes i turbants i el primer també el tenim aquí, a la foto de més avall hi ha la primera diadema i rellotge. Moltes gràcies noies ;)

Després de tant temps sense publicar, però no de treballar, ja tenim la vitrina instal·lada a Mas Torigues, en un raconet perfecte!!!! ...I properament un nou mostrari de joies amb la Fina, esteticient a Manresa. El que hi haurà amb la Fina en principi seran polseres varies i algun conjunt. Les polseres són les que hi ha a la foto que us deixo. Però això encara s'ha d'acabar de parlar. De totes maneres agrair la predisposició de la Fina i de la meva germanassa Marta!! :D

M'hagués agradat poder acabar una altre idea que tinc en ment....però que resulta ser molt més complicada del que esperava i que de cara a l'hivern no és viable. Seguirem treballant amb el complement per tenir-ne al més aviat possible!

I ahir se'm va acudir fer unes polsera diferents, amb materials no gaire comuns per fer polseres, són les dues que hi ha a la foto de més avall, pel meu gust prou originals i boniques :D

Ja per acabar dir que Lles ens ha aportat molta més varietat a Caprice World: toballoles de platja plegables, moneders de patchwork i fins i tot centres de taula! Espectacular! Agrair a la Lourdes tooooot el que ens va donar aquest dissabte, perquè gràcies a ella Lles ja té molts més projectes en ment i en marxa!!!!!

Al facebook hi ha les fotos de totes les novetats i per acabar us deixo amb les fotos a continuació!









Au revoir!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario